Oktatóképzés

magye-fejlec

Legyél Te is Okleveles Nemzetközi Csecsemőmasszázs Oktató!

(Certification Infant Massage Instruktor)(CIMI)

Nemzetközi Okleveles Csecsemőmasszázs Oktató (CIMI) képzés (4 nap + 3 óra, amely tartalmazza az oktatóképzést, vizsgadíjat, IAIM okatóanyagot magyar nyelven, Angol nyelvű diplomát, zárókonzultációt és telefonos kontultáció lehetőségét) cimi képzés

Képzés célja : egészségügyi, pedagógiai végzettségű szakembereken keresztül a csecsemőmasszázs átadása a szülők számára, amely segíti a szülő-gyermek kapcsolat bensőségesebbé tételét a kötődést támogatva a harmonikus család kialakulását.

Amennyiben Ön nem rendelkezik egészségügyi, pedagógiai jellegű végzettséggel kérjük, vegye fel a kapcsolatot trénerünkkel.

Némethné Gregor Judit 06/30 589 34 32

Képzés főbb témakörei: bevezetés a csecsemőmasszázsba, cimi képzéskommunikáció és összjáték, csecsemőmasszázs oktatói gyakorlat, speciális szükségletű (koraszülött, beteg, hasfájós), csecsemők masszázsa, növekvő gyermekmasszázs, a csecsemőmasszázs marketing. A képzés eleget tesz a Nemzetközi Csecsemőmasszázs Oktatói oklevélhez szükséges elméleti és gyakorlati követelményeknek.

Tréner: Némethné Gregor Judit IAIM Senior tréner

A továbbképzés nyilvántartási száma: megújítás folyamatban

Továbbképzés díja: 4nap +zárókonzultáció 90.000 Ft.

(+ MAGYE éves tagdíja, 7.800 Ft, tanulóknak/nyugdíjasoknak 5.500 Ft) + Szülői vizsgacsomag 2.000 Ft

Továbbképzés időpntjai megtalálhatók honlapunk nyitóoldalán és a rendezvénynaptárunkban

cimi tréning

oktatas

Érdeklődés, jelentkezés:

Némethné Gregor Judit IAIM nemzetközi tréner

06/30 589 34 32

letölthető jelentkezési lapok

Alapító okiratunk letölthető: alapszabály

 

Képzések - ajánló:

Amennyiben nem rendelkezik egészségügyi, pedagógiai jellegű végzettséggel, esetlegesen szüksége lehet az alábbi modul elvégzésére. Ennek eldöntésére kérjük, vegye fel a kapcsolatot trénerünkkel.

Némethné Gregor Judit 06/30 589 34 32

Egészségügyi alapmodul már távoktatás formájában is elvégezhető. A képzésről bővebb információt az alábbi weboldalon található: http://www.kontrollegeszseg.hu/content/egeszsegugyi-alapmodul-tavoktatas.html