magye-fejlec

 

Hogyan tanulhatom meg a babamasszázst szülőként?

A módszert oklevéllel rendelkező, képesített Csecsemőmasszázs Oktatók hasfjuttatják el a szülőkhöz.Az oktatók nem maguk masszírozzák a gyermekeket, hanem a szülőket, gondozókat tanítják meg saját gyermekeik masszírozására. Az oktatók csendes, nyugodt környezetben, igény szerint az Ön lakásán, egyéni vagy csoportos foglakozások keretében adják át tudásukat. A tanfolyam 5 alkalomból áll, ahol az oktató egy játék babán mutatja, magyarázza az egyes fogásokat, és beszélget a szülőkkel a masszázs hatásairól, a kötődésről, a sírásról, a növekvő gyermek masszázsról és egyéb, a babák egészséges fejlődését érintő témákról. Segít a masszázshoz legideálisabb környezet kialakításában, ismerteti azokat a tudatállapotokat és helyzeteket, amelyben a masszázs a legnagyobb hatékonysággal végezhető. Ahhoz, hogy az Önhöz legközelebbi baba-masszázs oktatót megtalálja, kérjük, használja a bal oldalon található keresőt.

 

Amennyiben a keresés eredményetlen volt, vagy 6lab további kérdése van, kérjük, küldjön levelet az info@magye.hu email címre, vagy hívja telefonszámunkat: 06/30 589 34 32

Kérjük, hogy ha tagunk, és hiányzik a listából, vagy szeretné adatait kiegészíteni, módosítani, akkor az info@magye.hu címen jelezze.